follow Catalog firme » Firme transport benzina » Transport benzina iasi
  home     Firme transport benzina   Transport benzina iasi

Transport benzina

benzi transportoare (IASI)
S.c. romwatt distributie s.r.l. a luat fiinta in anul 2006 avand ca activitate de baza proiectarea, executia si comercializarea articolelor tehnice cu si din elastomeri poliuretanici. prin dezvoltarea continua si adaptarea permanenta a ofertei la nevoile clientilor, prin prisma parteneriatului si a profesionalismului, va oferim o gama diversificata de produse si servicii!..
0232 *** ***Click aici!
transportoare cu benzi pvc,producator benzi transportoare (IASI)
Self trust: producator de benzi transportoare si transportoare (conveiere, conveyoare) pentru industria alimentara dar si pentru alte industrii precum prelucrarea lemnului sau procesare deseurilor distribuitor de accesorii industriale: curele de transmisie, curele late, etansari, lanturi, rotile, anvelope etc. self trust si-a adaptat mijloacele de productie pentru a putea fi eficienta in realizarea de solutii individualizate...
0232 *** ***Click aici!
benzi transportoare (IASI)
Exquisite este o companie romaneasca de proiectare si productie masini si instalatii de tip industrial. liniile de imbuteliere produse de compania exquisite sunt destinate producatorilor din industriile alimentara, chimica, farmaceutica. lichidele imbuteliate pot fi: lapte,lapte batut,sana, iaurt,chefir,miere,sirop, apa plata, apa minerala, sucuri naturale, alcool, lichior, tuica,spirt, vodca, ulei, hipoclorit, sapun lichid, detergenti lichizi, spalator de parbriz, vopsea, var lavabil, etc proce..
0729 *** ***Click aici!
benzi transportoare (IASI)
Fabricarea angrenajelor si organelor mecanice de transmisie a fortei,productia de confectii metalice usoare si fier forjat, comercializarea elementelor ornamentale pentru articole din fier forjat, comercializare lant gall, lant flyer, lant rotary, lant piv lamelar si cu role, constructii de garduri, cu montaj pe vechiul amplasament sau nou amplasament (temelie din beton, etc)..
0232 *** ***Click aici!